KENT REHBERİ

• Nöbetçi Eczaneler
• İzmir Hakkında
• Turizm ve Seyahat
• Konsolosluklar
• Muhtarlıklar

HAVA DURUMU


13°C

13°C

14°C
P.tesi Salı Çarş.

YENİ ÇIKAN KİTAPLAR

O Kadar da Harika Değilsin
İtiraf
Kuyucaklı Yusuf
Stratejist
Büyük Sorulara Kısa Yanıtlar

HAFTANIN KİTABI

Bir Ömür Nasıl Yaşanır?



Daha anlamlı yaşamak için İlber Ortaylı'dan tavsiyeler:

“Cesur olun. Kendinizi rahat hissettiğiniz alanın dışında pencereler açın. Farklı dünyalarla ancak böyle tanışırsınız. Ben hep yerimde dursaydım, dünyamı değ


  MUTFAK KONAK ATÖLYE BAŞLADI 15.03.2019 / 11:00  
  Tarih boyunca pek çok kültüre ev sahipliği yapmış İzmir’in zengin mutfak kültürü ve çeşitliliğini tanıtmak amacıyla 18-20 Ekim tarihlerinde Konak Belediyesi tarafından gerçekleşen ve büyük ses getiren “Mutfak Konak: İzmir Lezzetleri Festivali”nin ardından Konak Belediyesi ev sahipliğinde “Mutfak Konak Atölye” projesi başladı.

İlk atölye çalışması yapıldı… Şef Nilay Alpbaz perşembe günü “Kemeraltı Mutfak Konak”ta


“Mutfak Konak: İzmir Lezzetleri Festivali” ile eş zamanlı olarak açılan “Kemeraltı Mutfak Konak” merkezinde Konak Belediyesi tarafından gerçekleşen “Mutfak Konak Atölye” çalışmalarında atölye ve söyleşiler yapılacak.

Salı günü ilk atölye çalışmasının yapıldığı “Mutfak Konak Atölye”de MEB Halk Eğitim Merkezi Aşçılık Eğitmeni Nükhet Kayserlioğlu, “Yumuşak Et Pişirme Tekniği ile Wellington Usulü Bonfile” yapımını ve “Metrdotel Yağı” oluşturmanın inceliklerini anlattı.

14 Mart Perşembe günü ise “Şefin Reçetesi” ile Şef Nilay Alpbaz, “Fesleğen ve Çam Fıstığı Soslu Ege Otlarıyla Quıche ve Şefin Salatası” nın yapımını ve püf noktalarını katılımcılara anlatacak.

“Mutfak Atölyesi” ve “Şefin Reçetesi” konsepti ile atölye ve söyleşi çalışmaları

Her salı Nükhet Kayserlioğlu tarafından “Mutfak Atölyesi”, her perşembe ise alanlarında uzman şefler tarafından “Şefin Reçetesi” konseptleriyle İzmir Mutfağına ait birbirinden eşsiz lezzetleri atölye ve söyleşilere katılan katılımcılarla paylaşılacak.

12 Mart Salı günü itibariyle her hafta salı günleri gerçekleşecek olan “Mutfak Atölyesi”nde kontenjan 8 kişilik olup “Şefin Reçetesi”nde 20 kişilik katılımcı sayısı olacak.

Mutfak Konak Atölye eğitim ve söyleşilerle ilgili detaylı bilgi almak, atölye ve söyleşi çalışmalarına katılmak için 0232 422 10 40 numaralı telefondan ulaşılabilir. Mutfak Konak’ın sosyal medya hesaplarından proje ve programla ilgili bilgi edinilebilir.
 
   
P
S
Ç
P
C
C
P
24
25
26
27
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7


Etkinliklerinizi etkinlik@izmir.com.tr
e-posta adresimize gönderin, yayınlayalım..