İzmir Hakkında
Turizm ve Seyahat
Tur Otobüsleri
Oto Kiralama
Taksi Durakları
Önemli Telefonlar
Nöbetçi Eczaneler
Konsolosluklar
Muhtarlıklar
Bankalar
Noterler



Pazar


Pazartesi


Salı



  Yoğurtlu Pancar Kavurması  
 

Malzemeler:
1kilo pancar ( yapraklarıyla beraber )     
1 baş irice kuru soğan
1 adet pırasa
2/1 su bardağı zeytinyağı
1 yemek kaşığı salça tuz, pul biber yoğurt

Hazırlanışı:
Pancarları tepelerinden kesip yapraklarından ayırın. Hem kökleri hem de yaprakları aynı tencerede yumuşayıncaya kadar haşlayın. Ancak yapraklar daha önce pişeceği için önce onları çıkaralım. Diğer yandan yıkayıp ayıkladığımız pırasa ve soğanı zeytinyağında kavuralım.Salçayı ilave edip biraz daha kavuralım. Haşlanmış olan pancar ve yapraklarını orta irilikte doğrayıp tavaya ilave edelim. Bir kaç dakika çevirip altını kapatalım. Sarımsaklı yoğurtla ılık olarak servis yapalım.

 
Aralık'18
P
S
Ç
P
C
C
P
25
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6