İzmir Hakkında
Turizm ve Seyahat
Tur Otobüsleri
Oto Kiralama
Taksi Durakları
Önemli Telefonlar
Nöbetçi Eczaneler
Konsolosluklar
Muhtarlıklar
Bankalar
Noterler



Pazar


Pazartesi


Salı



  Domatesli Börülce  
 

Malzemeler:
500 gram taze börülce
2 soğan
2 sarımsak
2 domates
Yarım su bardağı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı toz şeker
Limon suyu
Sıcak su
Tuz

Hazırlanışı:
Börülceleri ayıklayıp yıkayın. Soğanları soyup küçük doğrayın. Sarımsakların kabuklarını temizleyip ezin. Domatesleri soyup küp küp doğrayın. Börülceleri tencereye dizin. Soğan, sarımsak ve domatesleri ilave edin. Tuz, limon suyu ve tozşeker ekleyip 2-3 dakika kapağı kapalı olarak pişirin. Sıcak suyu ilave edip orta ateşte börülceler yumuşayıncaya kadar pişirin. Ilık veya soğuk servis yapın.
 

 
Aralık'18
P
S
Ç
P
C
C
P
25
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6