KENT REHBERİ

• Nöbetçi Eczaneler
• İzmir Hakkında
• Turizm ve Seyahat
• Konsolosluklar
• Muhtarlıklar

HAVA DURUMU


13°C

13°C

14°C
Çarş. Perş. Cuma

YENİ ÇIKAN KİTAPLAR

İmkansız İlişkilerden Mümkün İlişkilere
Yolcu
Düşündüğün Gibi Değil
Zafer Sızlanarak Kazanılmaz
Harflerin Dansı

HAFTANIN KİTABI

Yanlışlıktan Değil Yalnızlıktan

“Acaba çok yanlış yaptığım için mi yalnız kaldım, yoksa yalnız kaldığım için mi yanlış yaptım?”

Yanlış olan, başkasını sevmek değildir. Bir başkasını sevmek dünyanın en güzel, en tamamlayıcı hissidir.
Yanlış olan...


  Sütlü Balık  
 

Malzemeler:
600-700 gr. Beyaz Etli Bir Balık (Orfoz, Levrek,Mezgit vs)
250 gr. Mantar
2 Adet Küçük Havuç
3 Adet Defne Yaprağı
1 Adet Soğan
750 gr. süt
45 gr. Un
50 gr. Margarin
50 gr. Kaşar Peyniri
Yeteri Kadar Tuz ve Karabiber

Hazırlanışı:
Balığı fileto olarak ayıklatın. Mantarı ve havucu ince ince doğrayın. Soğanı ortadan ikiye bölün. 1,5 bardak kaynayan tuzlu suya balığı,defne yapraklarını,soğanı,doğranmış mantar ve havucu atın.5 dakika sonra delikli kepçe ile tüm malzemeyi sudan çıkarın.  Fırına koyabileceğiniz oval bir kabı yağlayın. Balığı kaba yerleştirin. Üzerine ve yanlarına mantar ve havuçları koyun.  Unu yağ ile pembeleştirin. ılık sütünüzü yavaş yavaş ilave edin. Kaynayınca tuz,Karabiber ekleyin. Elde ettiğiniz unlu sosu balığın üzerine dökün ve kaşar peyniri rendesi serpin.200° ısıtılmış fırında üstü kızarıncaya kadar pişirin.

 
P
S
Ç
P
C
C
P
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9


Etkinliklerinizi etkinlik@izmir.com.tr
e-posta adresimize gönderin, yayınlayalım..