KENT REHBERİ

• Nöbetçi Eczaneler
• İzmir Hakkında
• Turizm ve Seyahat
• Konsolosluklar
• Muhtarlıklar

HAVA DURUMU


13°C

13°C

14°C
Salı Çarş. Perş.

YENİ ÇIKAN KİTAPLAR

O Kadar da Harika Değilsin
İtiraf
Kuyucaklı Yusuf
Stratejist
Büyük Sorulara Kısa Yanıtlar

HAFTANIN KİTABI

Öğretmenim Bir Bakar mısın?

Hangi eğitim sistemi içinde olursa olsun, teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin, öğretmenin öğrenciyle göz göze geldiği bir an vardır. Bu kitap, öğretmenin öğrenciyle göz göze geldiği o anın gücünü anlatmaktadır. O anda öğretmen, öğrencinin gönül kap


  Sütlü Balık  
 

Malzemeler:
600-700 gr. Beyaz Etli Bir Balık (Orfoz, Levrek,Mezgit vs)
250 gr. Mantar
2 Adet Küçük Havuç
3 Adet Defne Yaprağı
1 Adet Soğan
750 gr. süt
45 gr. Un
50 gr. Margarin
50 gr. Kaşar Peyniri
Yeteri Kadar Tuz ve Karabiber

Hazırlanışı:
Balığı fileto olarak ayıklatın. Mantarı ve havucu ince ince doğrayın. Soğanı ortadan ikiye bölün. 1,5 bardak kaynayan tuzlu suya balığı,defne yapraklarını,soğanı,doğranmış mantar ve havucu atın.5 dakika sonra delikli kepçe ile tüm malzemeyi sudan çıkarın.  Fırına koyabileceğiniz oval bir kabı yağlayın. Balığı kaba yerleştirin. Üzerine ve yanlarına mantar ve havuçları koyun.  Unu yağ ile pembeleştirin. ılık sütünüzü yavaş yavaş ilave edin. Kaynayınca tuz,Karabiber ekleyin. Elde ettiğiniz unlu sosu balığın üzerine dökün ve kaşar peyniri rendesi serpin.200° ısıtılmış fırında üstü kızarıncaya kadar pişirin.

 
P
S
Ç
P
C
C
P
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


Etkinliklerinizi etkinlik@izmir.com.tr
e-posta adresimize gönderin, yayınlayalım..