İzmir Hakkında
Turizm ve Seyahat
Tur Otobüsleri
Oto Kiralama
Taksi Durakları
Önemli Telefonlar
Nöbetçi Eczaneler
Konsolosluklar
Muhtarlıklar
Bankalar
Noterler



Pazar


Pazartesi


Salı



  Bulamaç Çorbası  
 

Malzemeler:
1 çorba kasigi tereyagi
2 adet sogan (ince kiyilmis)
100 gram kiyma
1 su bardagindan bir parmak eksik un
5 su bardagi
Tavuk suyu
Tuz,
Karabiber (arzu edilen miktarda)

Hazırlanışı:
Isitilmis yagda soganlari sararip yumusayincaya kadar yaklasik 3- 4 dakika karistirarak soteleyin. Kiymayi ekleyip, karistirarak 5 dakika daha soteleyin. Una tavuk suyunu yavas yavas ve karistirarak ilave edip, kiymaya katin. Kisik ateste kaynama noktasina gelinceye kadar karistirmaya devam edin. Kaynama noktasina geldikten sonra tuz ilave edip, 5 dakika daha pisirin. Karabiber serperek sicak servis yapin. Afiyet olsun...

 
Aralık'18
P
S
Ç
P
C
C
P
25
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6