KENT REHBERİ

• Nöbetçi Eczaneler
• İzmir Hakkında
• Turizm ve Seyahat
• Konsolosluklar
• Muhtarlıklar

HAVA DURUMU


13°C

13°C

14°C
Çarş. Perş. Cuma

YENİ ÇIKAN KİTAPLAR

İmkansız İlişkilerden Mümkün İlişkilere
Yolcu
Düşündüğün Gibi Değil
Zafer Sızlanarak Kazanılmaz
Harflerin Dansı

HAFTANIN KİTABI

Yanlışlıktan Değil Yalnızlıktan

“Acaba çok yanlış yaptığım için mi yalnız kaldım, yoksa yalnız kaldığım için mi yanlış yaptım?”

Yanlış olan, başkasını sevmek değildir. Bir başkasını sevmek dünyanın en güzel, en tamamlayıcı hissidir.
Yanlış olan...


  Zeytinyağlı Arapsaçı  
 

Malzemeler:
1 kg arapsaçı
2 adet kuru soğan
1 çay bardağı zeytinyağı
½ limonun suyu
1 tutam tuz
2 su bardağı su

Hazırlanışı:
Arapsaçını ayıklayıp yıkayın ve ikiye bölün ve tencereye yerleştirin.İnce doğranmış soğan, zeytinyağı, limon suyu, tuz ve suyu ekleyerek pişirmeye bırakın. Kaynadıktan sonra kısık ateşte 30-40 dakika pişirin.

 
P
S
Ç
P
C
C
P
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9


Etkinliklerinizi etkinlik@izmir.com.tr
e-posta adresimize gönderin, yayınlayalım..