KENT REHBERİ

• Nöbetçi Eczaneler
• İzmir Hakkında
• Turizm ve Seyahat
• Konsolosluklar
• Muhtarlıklar

HAVA DURUMU

Güneşli 19°C
Güneşli 20°C
Güneşli 20°C
Çarş. Perş. Cuma

YENİ ÇIKAN KİTAPLAR

Aslanlı Yol
Ünsüz Youtuber'ın Günlüğü-Troller
Yükselmek İsteyen Adam
Ulysses
Martıların Çocukluğu

HAFTANIN KİTABI

Hayır Diyebilme Sanatı

Gerçekten “özgür” müsünüz?
Dilediğiniz zaman dilediğiniz yemeği yiyebiliyor olmak mıdır sizce özgürlük?
Toplumsal hiçbir baskı hissetmeden içinizden geldiği gibi giyinebiliyor olmak mı yoksa?
Canınızın istediği saatte




Dünya`nın Acı Tadı: Şeker

Katılımcılar :
 

İzmir Akdeniz Akademisi, İzmir tarihini Akdeniz perspektifiyle ele aldığı çalışmalar kapsamında yaklaşık dört yıldır, Akdeniz'in tarihsel anlamda da öneme sahip çeşitli tarım ürünlerini konferans dizileriyle ele alıyor.
 
‘Zeytin', ‘üzüm', ‘buğday', ‘incir', ‘Yeni Dünya Ürünleri' olan ‘domates', ‘patates' ve ‘patlıcan' gibi ürünleri konu aldığımız konferans dizilerinden sonra, bu konferansımızda; şekerin kökeni, ilkçağlardan günümüze sembolik anlamları, uğrak noktaları, dönüşümleri ve yakın dönemde yaşadığı sorunları, Akdeniz coğrafyası üzerinden `Tarihten Günümüze Şeker ve Şeker Ürünleri - Dünyanın Acı Tadı Şeker adı başlıklı konferans ile ele alınıyor`
 
Moderatör

Prof. Dr. Alp Yücel Kaya
 
Konuşmacılar:

Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Uhri
Priscilla Mary Işın
Aylin Öney Tan
Abdullah Aysu

P
S
Ç
P
C
C
P
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


Etkinliklerinizi etkinlik@izmir.com.tr
e-posta adresimize gönderin, yayınlayalım..